Overige Projecten
Winkels/cafés etc.
Kinderkamers 1
Publicaties en andere sites

 

Kinderkamers NIEUWSTE!

 

Ziekenhuis ZGT Hengelo
Kinderkamers 3

  

 

 

Boekhandel Riemer
Home
Even voorstellen
Werkwijze en voorwaarden
Kinderkamers 2
Happynes Ameland
St. De Zijlen
Winkel Staghouwer
Zwembad Eekeburen

 

                                            

Ik ben Frouwina Bloem - de Wind. Ik woon in het kleine dorpje Briltil (tegen Zuidhorn aan) samen met mijn man en 2 kinderen.
Sinds 1 januari 2007 ben ik een eigen bedrijfje begonnen. Ik maak muurschilderingen, decoreer objecten en maak allerlei andere schilderingen in opdracht.
 
Als kind was ik altijd aan het tekenen. Na mijn middelbare schooltijd heb ik op verschillende reclamebureaus gewerkt, ik heb veel gereisd en daarna ben ik uiteindelijk bij een automatiseringsbedrijf terecht gekomen. Na 14 jaar kreeg ik de "kans" om iets te doen met mijn passie, een lang gekoesterde wens.... en die kans heb ik niet voorbij laten gaan.
 
Ik werd gevraagd door een kennis om een schildering te maken in een hal van het kinderdagverblijf, waar destijds ook mijn eigen kinderen zaten. Dat werd mijn eerste echte muurschildering (gelijk 17 meter) en ik kreeg daarna veel aanvragen om muurschilderingen te maken bij mensen thuis en durfde ik het aan om een eenmanszaak te beginnen.
 
Toegejuicht door mijn man, familie en vrienden en met de steun van veel lieve mensen die met veel liefde op onze kinderen willen passen, is het een succes geworden.
 
Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze van hun hobby hun werk hebben gemaakt, dat kan ik wel en dat maakt me een gelukkig mens.