Kinderkamers NIEUWSTE!
Overige Projecten
Winkels/cafés etc.
Kinderkamers 1
Publicaties en andere sites

 

Ziekenhuis ZGT Hengelo
Kinderkamers 3

 

 

 

Boekhandel Riemer
Home
Even voorstellen
Werkwijze en voorwaarden
Kinderkamers 2
Happynes Ameland
St. De Zijlen
Winkel Staghouwer
Zwembad Eekeburen

 

                                       

In november en begin december 2008 ben ik aan het werk geweest in het zwembad Eekeburen in Oldekerk.
http://www.eekeburen.nl  Daar ben ik bezig geweest met en muur van 25 meter langs het zwembad. Aangezien het zwembad onmogelijk dicht kon, heb ik dat gedaan veelal binnen de openingstijden en buiten de kinder- zwemlestijden om. Ik werd voorzien van zeer positief commentaar van de zwemmers en het was dan ook meer dan gezellig (Mensen bedankt!). Het personeel was absoluut geweldig.
 
De zwemleraressen en vrijwilligers waren geweldig met het voorzien van mijn "natje", want dat was wel nodig... het is er op donderdag rond de 34 graden. Bouke en Piet hebben me geholpen met de steiger en allerlei andere sjouw en sleep werkzaamheden en dat was super (bedankt jongens!!) Mieke van der Veen heeft me vrijwel helemaal vrijgelaten in het ontwerp en ik heb me mede door haar erg thuis gevoeld!
 
Later in heb ik ook de korte muur afgerond in het zwembad. Nou ja, kort, deze was ook 15 meter.
In totaal is het nu 40 meter muur. Op de lange muur van 25 meter heb ik de stenen veranderd. Toen ik bezig was met de trap op de 15 meter muur, vond ik het ineens niet meer zo mooi bij elkaar passen. Ik heb toen in overleg met de directrice Mieke van der Veen toch besloten om de lange muur te veranderen... even werk, maar het resultaat is rustiger geworden en wat lichter.

                 

                                                         

 

 

.

Aan het werk in bij het zwembad...

.

 

 

.

 

 

.